یک کارشناس ارشد امور زنان با بیان اینکه اسلام با کارکردن زن موافق است ،گفت: اسلام حضور زن در اجتماع را بلامانع می داند ، مشروط به آنکه آسیبی به خود ، خانواده و دیگران وارد نکند .
لیلی حمزه پور کارشناس ارشد اموزر زنان در گفتگو با خبر نگار سوریاس گفت : کار یکی از نیازهای روحی و روانی انسان است ، اگر کار نباشد نشاط و شادابی از میان خواهد رفت و زندگی خسته کننده و ملال آور می شود و قسمتی از هویت ما کاری است که آن را انجام می دهیم اگر هیچ کاری برای انجام دادن نداشته باشیم احساس رنج می کنیم و این مساله به کاهش شدید شادکامی در ما می انجامد .
وی تصریح کرد: در اسلام بیکاری مردود و مطرود است و کار کردن و داشتن فعالیت مثبت یک امر مقدس شناخته شده است و هدف از فعالیت اقتصادی در جامعه اسلامی ، بالا بردن بهره وری مادی و اقتصادی است و کار کردن در جامعه باید به پیشرفت اقتصادی و اجتماعی و توانمند شدن جامعه اسلامی بینجامد .
این کارشناس امور زنان و خانواده با طرح این سوال که آیا زن می تواند علاوه بر زندگی زناشویی و خانوادگی خود کار دیگری انجام بدهد یا نه ؟ اظهار داشت: در موضوع اشتغال زنان باید توجه داشت که زن در نگرش اسلام برای تامین معاش زندگی مسوولیت ندارد ، اما در عین حال استغال به کار زنان از دیدگاه اسلام حرام نیست و چه بسا در مواردی نیز به همیاری زنان در جامعه نیاز باشد .
حمزه پور افزود: انجام وظایفی که خداوند متعال به طور طبیعی بر عهده زن گذاشته ، برای زن اولویت دارد ولی توجه شود که این مساله به معنای ممنوع بودن زن از انتخاب کارها و پذیرفتن مسوولیت های دیگر نیست و اسلام هرگز زن را از اجتماع یا مسولیت های اجتماعی محروم نساخته بلکه به خاطر ظرافت وجود و عواطف سرشار و لطافت طبعش مسوولیت های مهم و ظریفی را به او واگذار نموده و وی را از برخی تکالیف معاف داشته است .
وی تصریح کرد: اسلام حضور زن در اجتماع را بلامانع می داند ، مشروط به آنکه آسیبی به خود ، خانواده و دیگران وارد نکند و می تواند گفت که اسلام تنها با الگویی از اشتغال زنان موافق است که سلامت اخلاقی جامعه را به مخاطره نیفکند و موجب افزایش ناامنی جنسی نگردد .
انتهای پیام/